СУСРЕТИ ПРАВНИКА У ПРИВРЕДИ СРБИЈЕ

СУСРЕТИ ПРАВНИКА У ПРИВРЕДИ СРБИЈЕ

Удружење правника у привреди традиционално организује мајске сусрете правника у привреди на Златибору (раније у Врњачкој Бањи). Ови Сусрети окупљају неколико стотина реномираних правника из земље и иностранства, судија Уставног, Врховног и привредних судова, академике, адвокате, правнике из привреде и државне управе, као и велики број академских радника са факултета и института, који разматрајући теме из основних тематских области доприносе разјашњавању актуелних питања из области српских и међународних привредно-правних прописа, с посебним освртом на прописе Европске уније и успешно решавање привредно-правних проблема у пракси.

  • Oсновна Тема
  • Тематске области
  • Округли столови
  • Закључци (поруке)
  • Културни програм

ПАНЕЛИ

Вишедневна научна конференција која ће окупити реномиране стручњаке из свих области привреде, нудећи иновације у односу на понуду у земљи и региону, како у смислу квалитета тема, предавача и презентација, тако и у смислу организације, медијске покривености и промоције рада и циљева Удружења и његових чланова. Циљ конференција ће бити да се афирмишемо као научно-стручни партнер нашој привреди.

Организација панел дискусија уз учешће професора, судија и других експерата на теме које су практично релевантне и/или тренутно актуелне.

КУЛТУРНИ ПРОГРАМ

КУЛТУРНИ ПРОГРАМ

Поред радног дела сусрети правника у привреди подразумевају и богат културни програм, организоване излете, свечани коктел за све учеснике и друге облике заједничког дружења, а изнад свега обезбеђују прилику за склапање нових познанстава и сусрете са старим пријатељима и колегама, размену искустава и договарање будуће сарадње.